Tizenhárom bűvös tükör – Mesék felnőtteknek Mirtse Zsuzsával

Ex Libris Könyvtári Alapítvány új könyvtára (Budapest, VI., Vörösmarty utca 69-71.)
2021. december 30. csütörtök 18 órától

Igen, jól olvastad, a felnőtt mesék írójával, Mirtse Zsuzsával együtt vehetsz részt decemberi, hagyományosan mesés meetup-unkon!

Ülj csak ide mellém, örülök, hogy itt vagy. Szívesen bemutatkoznék neked, de sajnos nem emlékszem a nevemre. És te ki vagy? Hozzám akkor jönnek az emberek, amikor azt érzik, hogy megfeneklett az életük. Hogy léket kapott a hajójuk, kútba esett az aranyorsójuk, érted, mire gondolok, ugye?

A négy mesét, amelyeket körül ülünk, megtalálod Mirtse Zsuzsa “Tizenhárom bűvös tükör” című mesekönyvében. A kiválasztott mesék:

  • A felejtés palotája
  • A félszívű fiú
  • Ördöglámpás
  • A madaras király

A meetup előtt feltétlenül olvasd el a meséket, mert csak így tudsz igazán a beszélgetés aktív részesévé válni! (A mesékről fénymásolatot tudunk biztosítani, amelyet a meetup kukac irodalmiszalon pont hu címen kérhetsz.)

Jelentkezés itt: https://www.meetup.com/Irodalmi-Szalon-Meetup/events/282411503/

A felnőtteknek készült mesekönyv remek karácsonyi ajándék! Kiadói elérhetősége: https://magyarnaplo.hu/konyvaruhaz/szepproza/mirtse-zsuzsa-tizenharom-buvos-tukor-2/

A találkozón természetesen lehetőség lesz a könyv dedikálására, a helyszínen megvásárolhatod a könyvet.

A helyszín az Ex Libris új könyvtára (VI. kerület, Vörösmarty u. 69-71.). A könyvtárba a piros kerettel megjelölt ajtón tudsz belépni (csengetés után):

Gyülekező 17:45-től, kezdés 18 órakor!

Önkéntes támogatásoddal (1,000.- Ft) hozzájárulsz a decemberi helyszínt biztosító Ex Libris Könyvtári Alapítvány működéséhez.

Javaslatod van meetup-os olvasnivalóra? Kíváncsian várjuk!

Mi is pontosan ez az irodalmi szalon meetup?