Irodalmi Szalon 2017.12.28.

Egy alig húszéves fiú férfivá válása

Jókai Anna szalon (Budapest, I. kerület, Iskola utca 28.)
2017. december 28. 18 óra

Tíz nap az sok idő, lebeg ebben a félig álom valóságban. Mesélj, mi történt? Van már barátod? Milyen a kiképzés, milyenek a parancsnokok? Megeszel mindent? Mindent megeszek, a koszt jó, vannak barátaim, a kiképzés szakszerű. A válaszokból hiányzik a jelentem, az elvtárs, az értettem, itthon ezek a henye mondatok is megteszik. Anya karácsonyfát díszít, apa a konyhában cigizik, újságot olvas.

A lemur egy majomfajta. Madagaszkáron él, hasonlít az egérhez. De halott szellemet is jelent, a római legionáriusok azt hitték, a legyilkolt őslakosok szellemei rikoltoznak éjszakánként. Idei utolsó meetup-unkon Garaczi László lemur sorozatának harmadik darabja, az Arc és hátraarc című regénye a témánk (Magvető, 2010, 173 oldal)

A minimálisan elolvasandó 36 oldal elérhető online – kattints ide!

Gyülekező 17:45-től, pontos kezdés 18 órakor!
Moderátor: Kozák Tibor, kulturális újságíró
Hozzájárulás: 1,600.- Ft / fő (tartalmazza a fogyasztást és egy könyvet). Kérünk, hogy pontosan kiszámolt összeggel érkezz!

Mi is ez az irodalmi szalon pontosan? Találkozóinkról ismertetőt itt találsz!

Jelentkezés: egyszerűen az alábbi űrlapon, vagy az irodalmi szalon meetup.com-os oldalán. Mivel a létszám korlátozott, kérünk csak akkor jelentkezz, ha valóban eljössz!


nem hozok vendégetegy vendéget hozokkét vendéget hozok